Articole

Siguranța anvelopelor: semne de uzură și când este timpul să le înlocuiți

Siguranța vehiculului dumneavoastră este prioritatea noastră! Acest lucru începe, desigur, cu păstrarea anvelopelor în condiții optime, deoarece cunoașterea semnelor de uzură a anvelopelor și a momentului în care este timpul să le înlocuiți este vitală pentru siguranța rutieră. În acest articol, vom analiza importanța siguranței anvelopelor și vă vom oferi informații care să vă ajute să recunoașteți semnele de uzură și să luați deciziile corecte pentru a vă menține vehiculul, și pe dumneavoastră, în siguranță.

Importanța întreținerii regulate a pneurilor și impactul acesteia asupra siguranței

Întreținerea regulată a anvelopelor este esențială atât pentru performanța, cât și pentru siguranța vehiculului dumneavoastră. Dar cum recunoașteți primele semne care arată că anvelopele dvs. au nevoie de întreținere? Este timpul să aflați totul despre întreținerea corespunzătoare și despre modul în care aceasta vă afectează direct modul de conducere.

6+1 sfaturi pentru a prelungi durata de viață a anvelopelor tale

Menținerea duratei lungi de viață a anvelopelor dvs. nu este doar o chestiune de siguranță, ci și de costuri... În acest articol de blog, vă vom învăța... toate trucurile pentru a prelungi durata de viață a anvelopelor dvs. în cel mai simplu și mai ieftin mod.

Cele mai populare mărci de anvelope

În lumea anvelopelor, cunoașterea celor mai bune mărci de anvelope este esențială pentru o conducere ușoară și sigură. Cum anul 2023 a trecut, este timpul ca NanoTyre să vă recomande cele mai bune mărci de anvelope.

În lumea anvelopelor: ghid pentru începători

Bine ați venit în lumea captivantă a anvelopelor! Fie că sunteți un șofer experimentat sau abia vă urcați la volan, înțelegerea anvelopelor și a nevoilor acestora este esențială pentru o călătorie ușoară și sigură. În acest ghid pentru începători, vă vom spune tot ce trebuie să știți pentru a alege anvelopele potrivite pentru vehiculul dumneavoastră și, bineînțeles, cum să vă asigurați că acestea nu se deteriorează.

10 sfaturi pentru alegerea anvelopelor potrivite

Pentru performanță și siguranță optimă, este important să alegeți anvelopele potrivite pentru vehiculul dumneavoastră. Mai ales în zilele noastre, când opțiunile nesfârșite disponibile pe piață fac dificilă alegerea. În acest articol, experții noștri vă oferă 10 sfaturi utile pentru a vă ajuta să alegeți anvelopele ideale.

La ce să fii atent când cumperi anvelope de iarnă pentru SUV-uri?

La ce să fii atent când cumperi anvelope de iarnă pentru SUV-uri? Care este diferența dintre o anvelopă de iarnă pentru SUV-uri? Care este diferența dintre acestea și anvelopele de iarnă pentru autoturisme? Mulți oameni își pun aceste întrebări, iar noi, NanoTyre, suntem aici pentru a le răspunde.

Conducerea pe timp de noapte, sfaturi de siguranță de la Continental

Informații rapide: Asigurați-vă că anvelopele sunt în stare bună înainte de a porni la drum pe timp de noapte. Optimizați utilizarea farurilor pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur! Rămâneți mereu treaz, luptați împotriva oboselii și nu fiți niciodată mândru să luați o pauză! Reduceți viteza și îmbunătățiți-vă vizibilitatea, în special în zonele întunecate și neiluminate!

Ascensiunea anvelopelor all-season și concurenții chinezi

Ascensiunea anvelopelor all-season și concurenții chineziInterviu cu directorul general Michelin Ungaria   Dr. Attila Nemes: Obiectivul nostru este ca, până în 2050, 100% din anvelopele noastre să fie fabricate din materiale bio, regenerabile sau reciclabile. Asociația Maghiară a Anvelopelor (HTA) a fost înființată în 2011 cu participarea a șapte companii internaționale de anvelope cu capacitate de producție și reprezentare în Ungaria. În această serie, intervievăm șefii acestor companii cu privire la problemele actuale. De data aceasta, am vorbit cu directorul general Michelin Ungaria despre ascensiunea anvelopelor all-season, despre concurența chineză și despre activitatea lor în Ungaria.

Hankook prezintă noua anvelopă all-season concepută pentru vehicule electrice

iON FlexClimate Anvelopele all-season pentru mașini electrice și SUV-uri completează gama iON Ideal pentru utilizare pe tot parcursul anului Gama de anvelope beneficiază de noul sistem tehnologic Producătorul de anvelope premium Hankook a lansat noua anvelopă iON FlexClimate, prima anvelopă all-season special concepută pentru vehiculele electrice (autoturisme și SUV-uri) pentru piața europeană. Pe lângă Hankook iON evo, o anvelopă de vară pentru autoturisme și SUV-uri electrice, și anvelopa de iarnă Hankook iON i*cept, modelul Hankook iON FlexClimate all-season completează gama de anvelope Hankook iON FlexClimate pentru generațiile actuale și viitoare de vehicule electrice.

Schimbarea anvelopelor sau cât durează anvelopele?

Vă întrebați care este speranța de viață a anvelopei? Mai devreme sau mai târziu, toate anvelopele se uzează sau se deteriorează și trebuie să fie înlocuite. Când vine acest moment depinde de o serie de factori, inclusiv de stilul dvs. de condus, de locul în care locuiți și de modul în care vă întrețineți anvelopele. Cu toate acestea, dacă urmați sfaturile din ghidul nostru, veți ști ce puteți face pentru a vă menține anvelopele în funcțiune cât mai mult timp posibil, când să le verificați și ce anvelope vă vor oferi cele mai bune performanțe pe toată durata lor de viață.

Mașina electrică cu cea mai mare autonomie din lume se află la München; s-a născut un nou Record Guinness World!

Studenții de la Universitatea Tehnică din München au stabilit un record mondial Guinness. Studenții de la Universitatea Tehnică din München (TUM) au dezvoltat mașina electrică cu cel mai mare interval de funcționare din lume. Echipa a parcurs mai mult de 2573 de kilometri cu o singură încărcare a bateriei. Echipa de studenți a concurat pentru noul record mondial la Târgul de mobilitate IAA de pe aeroportul din München și a reușit să ducă titlul acasă, la München. Testul a durat șase zile întregi, timp în care echipa a dormit pe paturi supraetajate într-un hangar de avioane.

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background

Vă recomandăm