Anvelopă inteligentă după telefon inteligent

Tóth Dorottya

Anvelopa inteligentă

Realizarea modernă a viitorului este anvelopa inteligentă. Când cineva crede că nu mai este posibil să inventăm ceva nou în această lume supramodernizată, cercetătorii de la Universitatea de Științe Aplicate din Leipzig arată că există „ceva nou sub soare”. O anvelopă de mașină inteligentă care se poate adapta condițiilor meteorologice a fost prezentată la Hannover Messe în anul 2012 în perioada 23-27 aprilie. Desigur, cercetătorii încă lucrează la îmbunătățiri, dar dacă planul este implementat, anvelopele sezoniere pot deveni redundante în viitor.

Șoferii trebuie să ia întotdeauna în considerare condițiile meteorologice înainte de a porni și să-și echipeze anvelopele în consecință, dificultatea fiind că nu există posibilitatea de a schimba anvelopele în timpul conducerii, dacă se schimbă vremea. Anvelopele inteligente, pe de altă parte, pot utiliza senzori electronici pentru a detecta dacă suprafața drumului este uscată, umedă sau înzăpezită și pot modifica automat lățimea și înălțimea profilului anvelopei chiar și în deplasare, în funcție de datele măsurate.

Bridgestone folosește inteligența artificială

Bridgestone a câștigat „Premiul pentru Inovația Anului în Fabricarea Anvelopelor” pentru tehnologia sa utilizând inteligența artificială. Noua tehnologie digitală permite colegilor mai tineri să aplice și să folosească cunoștințele profesionale ale colegilor cu experiență în munca lor. Procesul a fost introdus pentru prima dată în lume de Bridgestone la uzina sa din Tatabánya și la noua sa uzină din Rusia. Reprezentanții companiei au primit prestigioasa recunoaștere profesională la Expoziția de tehnologie a anvelopelor de la Hanovra. EXAMATION este noua tehnologie digitală de la Bridgestone bazată pe inteligența artificială utilizată la fabricarea anvelopelor, care face mai ușor și mai rapid pentru angajați schimbul de informații și transferul de experiență în procesul de fabricație.

bri

Dar aceasta nu este singura recunoaștere pe care Bridgestone a primit-o recent. Anvelopa de ultimă generație DriveGuard a companiei, fabricată la Tatabánya, a câștigat recent premiul REIFEN Essen pentru inovație. De asemenea, a primit premiul Auto Express "Produsul anului" la categoria "Tehnologii și produse".

 

Recunoașterile inteligente ale lui Bridgestone

Bridgestone este acum recunoscută pentru a șasea oară pentru tehnologia sa inovatoare în fabricarea anvelopelor de la înființarea premiului în 2008. Producătorul a primit premiul Producătorul anului de anvelope în primul an și în 2016. În 2012, a câștigat pentru tehnologia senzorului de informații al benzii de rulare (CAIS), iar în 2013 pentru „ologic”, adică o rezistență redusă la rulare și chiar în același an pentru eforturile sale în fabricarea durabilă a anvelopelor. Cu toate acestea, nu este singura recunoaștere pe care Bridgestone a primit-o recent. Cea mai modernă anvelopă DriveGuard a companiei, fabricată în Tatabánya, a câștigat recent premiul REIFEN Essen pentru inovație. Auto Express a câștigat, de asemenea, premiul „Produsul anului” la categoria „Tehnologii și produse”.

share

De asemenea, avem anvelope premium de la producătorul premium: 

https://www.nano-tyre.ro/anvelope-auto/anvelope-de-vara/anvelope-de-vara-bridgestone

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background

Vă recomandăm