Anvelopele sunt mai ieftine online?

Tóth Dorottya

Anvelopele sunt mai ieftine online?

Circularea cu mașina nu este o activitate ieftină, dar atunci când cumpărăm anvelope noi, costurile se pot strecura cu ușurință în cer, mai ales dacă înlocuim un set întreg. Unde să mergi dacă vrei să cumperi anvelope ieftine?

Să contactați un dealer sau un atelier? Sau veți putea găsi mai ieftin online? Știind unde să cauți și să găsești cele mai bune oferte este de neprețuit, ceea ce poate însemna și economii semnificative. Acest ghid la îndemână vă va ajuta să îl găsiți.

Ce marcă ar trebui să alegem?

În ceea ce privește prețurile, puteți număra între 14.000 și 40.000 de forinți sau mai scump. Acest lucru este direct legat de marca pe care o alegeți. Pe termen scurt, puteți economisi bani cu anvelope mai ieftine. Performanțele lor de vară sunt comparabile cu mărcile premium, dar rămân în urma performanțelor de iarnă și de gheață. În plus, au un kilometraj mai mic, variat de la 11.000 la 13.000 de kilometri, ceea ce le face în cele din urmă mai scumpe, deoarece trebuie înlocuite mai des. Prin comparație, anvelopele de categorie premium pot rezista între 24.000 și 32.000 de kilometri. Anvelopele de gamă medie au o tehnologie similară celor mai cunoscute mărci premium și oferă o excelentă valoare pentru bani atunci când bugetul dvs. nu permite produse premium. Anvelopele premium, cum ar fi anvelopele MICHELIN, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cu cea mai bună tehnologie pentru o frânare mai eficientă, economie de combustibil și tracțiune. Mergeți la selectorul de anvelope.

michelin 1

Nou sau folosit?

O altă modalitate de a economisi bani și care merită luată în considerare (dar poate că nici nu vreți să auziți despre asta) este să cumpărați o anvelopă parțial uzată sau puțin uzată. Multe companii auto nu recomandă această practică, dar este legal ca atelierele să vândă anvelope până când acestea nu sunt deteriorate. Acestea trebuie să fie de siguranță, cu o adâncime a profilului de cel puțin 4 mm, cu „PARȚIAL UTILIZAT” pe el. De asemenea, trebuie efectuată o inspecție internă dacă ar fi vândută pe jantă și toate inscripțiile originale de pe peretele lateral trebuie să fie vizibile. Adâncimea oficială a benzii de rulare este în prezent de 1,6 mm, dar multe companii recomandă înlocuirea anvelopelor la adâncimi ale benzii de rulare de până la 3 mm. Anvelopele Michelin uzate parțial s-au dovedit a fi foarte bune în condiții de aderență redusă; compania continuă să depună eforturi pentru a reduce risipa de anvelope la limitele legale, producând anvelope de înaltă performanță. Datorită performanțelor sale de lungă durată, Michelin recomandă înlocuirea anvelopelor la o adâncime a benzii de rulare de 1,6 mm, mai degrabă decât de 3 mm. Deși sunt mai scumpe, noile anvelope sunt, fără îndoială, cele mai sigure, oferind cea mai bună tracțiune, economie de combustibil și distanță de frânare.

 

De unde să cumpărăm anvelopă?

Odată ce ați obținut toate informațiile de care aveți nevoie și este timpul să efectuați o achiziție, apar mai multe opțiuni. Indiferent de unde începeți să căutați anvelope ieftine, serviciul este încă foarte important.

michelin 2

Achiziție de la dealer

Atelierele sunt potrivite pentru reparații imediate, mai ales dacă ați suferit o puncție sau leziuni și nu aveți timp să așteptați. O puteți conduce direct într-un atelier, iar anvelopele sunt înlocuite la fața locului. Aceasta este o opțiune care poate fi utilă dacă aveți puțin timp sau aveți nevoie de reparații imediate. În plus, atelierele oferă adesea o selecție largă, puteți alege dintre mai multe mărci și game de prețuri. O prezență personală vă oferă posibilitatea de a negocia la un preț posibil, mai optim, dacă este necesar. Pentru mulți oameni, aceasta poate fi o presiune sau pur și simplu nu este considerată o soluție atractivă, dar poate însemna economii semnificative.

michelin 3

Achiziție de anvelopă online

În ultimii ani, achiziția de anvelope ieftine online a devenit mult mai populară. Există multe site-uri care concurează între ele care oferă cele mai ieftine anvelope și oferte online. Aceasta este o modalitate excelentă, deoarece vă permite să comparați anvelopele și prețurile și vă oferă posibilitatea de a economisi cei mai mulți bani. Site-urile web variază de la companii rapide ca ATS Euromaster și Kwik Fit la servicii care funcționează numai online, cum ar fi Blackcircles.com și Valuetires.co.uk. Primul vă permite să revizuiți inventarul atelierelor din apropiere și, de asemenea, puteți rezerva inventarul selectat. Cea din urmă vă oferă de obicei două opțiuni: livrarea la domiciliu sau instalarea într-un atelier asociat. Momentul rezervării nu este întotdeauna imediat, deci este posibil că trebuie să așteptați câteva zile. Același lucru este valabil și pentru livrarea la domiciliu. Site-urile web precum Blackcircles.com pot include TVA, transport, montaj, echilibrare, o nouă supapă de cauciuc și eliminarea anvelopelor vechi pentru a se potrivi complet anvelopelor unei mașini în garaj. Aceasta înseamnă că nu este nimic de plătit în atelier, deci procesul este simplu și convenabil. Cumpărarea de anvelope online este probabil cea mai bună soluție pentru dvs. dacă nu căutați o soluție imediată și aveți timp să cumpărați și să comparați prețurile. În plus, puteți cumpăra cele mai ieftine anvelope online, deoarece aveți avantajul față de reprezentanțele și atelierele de reparații că multe site-uri web oferă și oferte și promoții care nu sunt disponibile la reprezentanțele și atelierele de reparații auto.

 


Forrás:
michelin.com

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background