Michelin E-Primacy, anvelopa de vară ecologică și durabilă

Tóth Dorottya

Michelin E-Primacy, anvelopa de vară ecologică și durabilă

 

Michelin a creat o nouă generație de anvelope de vară, ecologică, e- Primacy! Reduceți consumul de combustibil, emisiile de CO2 și consumul extins de baterii electrice cu anvelopa ecologică MICHELIN e- PRIMACY, concepută pentru performanțe pe termen lung, cu kilometri mari! 

Anvelopele de vară sunt proiectate să funcționeze în mod fiabil atât pe suprafețele rutiere umede, cât și pe cele uscate, la temperaturi de peste 7 °C (atunci se comportă cel mai bine). 

Acestea oferă performanțe excelente ca anvelopă rutieră în ceea ce privește confortul și consumul de combustibil și ca anvelopă sportivă sau de cale în ceea ce privește tracțiunea și durabilitatea.

michelin e primacy 1

Economii de combustibil și conștientizare a mediului:

Alegeți anvelopa MICHELIN e- PRIMACY pentru a economisi bani prin reducerea costurilor de combustibil până la 30.000 huf ???? și reducerea amprentei de carbon până la 174 kg. Compusul energetic pasiv reduce distribuția energiei. Cu mai puține materii prime utilizate pentru model, dar cu aceeași rezistență, acestea îmbunătățesc consumul de combustibil sau nivelul de energie al bateriei pentru vehiculele electrice pentru conducerea ecologică.

Experiență de conducere lină, fără stres, electrică:

Bucurați-vă de conducta electrică fără stres cu MICHELIN e- PRIMACY datorită creșterii cu aproximativ 7% a gamei de baterii. Stratul etanș de aer EnergyAirShield Compound reduce distribuția energiei, în timp ce peretele lateral CoolRunning absoarbe mai puțină energie în timpul rulării, extinde gama de funcționare a bateriei mașinii și garantează astfel o experiență de conducere mai eficientă.

michelin e primacy 2

Nivel ridicat de securitate durabilă:

Experimentați un nivel ridicat de siguranță cu anvelopa ecologică MICHELIN e- PRIMACY. Această anvelopă inovatoare are caneluri de rulare în formă de U pentru a asigura un nivel ridicat de drenaj pe toată durata de viață a anvelopei. Chiar și după 30.000 km (18.600 mile) de utilizare, distanța de frânare a anvelopei rămâne sub nivelul de omologare legal. Vă oferă liniște sufletească și familiei dvs. atunci când conduceți în zilele ploioase.

https://www.youtube.com/watch?v=Gd64HTKkYBo&ab_channel=Michelin

 

Durată de viață excelentă, kilometraj ridicat:

Alegeți anvelopa MICHELIN e- PRIMACY pentru o durată excelentă de viață. MaxTouch Construction maximizează contactul anvelopelor cu șoseaua și distribuie uniform forțele de accelerație, frânare și virare, prelungind durata de viață a benzii de rulare.

Bucurați-vă de performanțe excelente de rulare cu o anvelopă durabilă!

 

 

Michelin se angajează să-și reducă amprenta de mediu.

Michelin îmbunătățește constant performanța energetică a anvelopelor sale. Michelin își propune nu numai să reducă impactul anvelopelor asupra consumului de combustibil, ci și să sporească autonomia vehiculelor electrice. Reducerea emisiilor de CO2 din utilizarea produsului este o parte integrantă a strategiei Michelin. 

Producătorul ajută în multe țări la colectarea anvelopelor uzate pentru reciclare. Michelin investește într-o serie de cercetări și dezvoltări pentru a găsi soluții de recuperare inovatoare și mai eficiente.


Sursa:
michelin.com

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background