ContiSilent™, sunetul luxos al liniștii

Tóth Dorottya

ContiSilent™, sunetul luxos al liniștii

Dezvoltată de producătorul de anvelope premium Continental, ContiSilent™ este o tehnologie de reducere a zgomotului.

Această dezvoltare inovatoare reduce semnificativ zgomotul din habitaclu. Cu această tehnologie inovatoare, Continental a găsit o soluție eficientă la o problemă greu de rezolvat. Reducerea zgomotului este unul dintre cele mai dificile domenii în producția de anvelope. Pe lângă zgomotul motorului și zgomotul produs de vântul din caroserie, zgomotul de rulare este cel care domină la viteze mici ale vehiculului. Pe lângă reducerea zgomotului emis în mediul înconjurător, producătorii de automobile se așteaptă, de asemenea, la o reducere semnificativă a zgomotului introdus în caroseria vehiculului. Acest lucru este considerat necesar pentru confortul ocupanților. Prin această inovație, Continental își propune să ofere un remediu eficient la această problemă.

conti silent 1

Oferă un zgomot de rulare moderat pe toate suprafețele de drum. Performanța anvelopei este constantă și fiabilă, indiferent de condițiile meteorologice. Aceasta garantează utilizatorilor săi siguranță și caracteristici de conducere neschimbate în timpul utilizării. Această tehnologie nu reduce kilometrajul sau capacitatea de încărcare, dar oferă anvelopei o caracteristică suplimentară impresionantă - un plus de silențiozitate! De asemenea, are avantajul suplimentar de a nu necesita proceduri speciale de montare și depozitare și poate fi manipulată ca o anvelopă normală.

conti silent 2

Mai puțin zgomot, mai mult confort

Anvelopele ContiSilent™ dispun de un amortizor de sunet din spumă poliuretanică pe peretele interior, sub banda de rulare, a cărui structură rămâne constantă indiferent de temperatură.
ContiSilent™ reduce nivelul de zgomot din habitaclu cu până la 9 dB, în funcție de tipul de mașină, de suprafața drumului și de viteză.
Anvelopele echipate cu tehnologia ContiSilent™ au un marcaj foarte clar pe peretele lateral care indică faptul că anvelopa este echipată cu acest sistem. Aceste anvelope sunt pe deplin compatibile cu roțile standard disponibile în comerț. Inovația nu afectează caracteristicile de rulare, kilometrajul sau capacitatea de încărcare. Atunci când sunt utilizate, Continental recomandă anvelopele ContiSilent™ în toate cele patru poziții ale roților.

 

conti silent 3


Noua mașină sport electrică Volvo Polestar2 este echipată cu anvelope Continental SportContact6 sau PremiumContact6 pentru un plus de confort și cu tehnologia ContiSilent pentru o experiență de condus foarte silențioasă.

conti silent 4

 

Gama de mărimi în care este disponibil acest tip:

Lățimea anvelopei (mm): 215-295
Lățime (lățime (215 mm) - 215 mm)
Diametrul roții (in): 17-22
Indice de viteză: V/W/Y

Cu anvelopele ContiSilent™, nu numai că puteți călători în siguranță, dar condusul silențios nu mai este un lux de neatins!

Sursă:
conti.com

 

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background

Vă recomandăm