Mini casă inteligentă pe roți de la Continental

Tóth Dorottya

Mini casă inteligentă pe roți de la Continental

Disponibilitatea de locuințe la prețuri accesibile este o problemă în marile orașe din întreaga lume, ceea ce a dat naștere fenomenului de mini case.

Cu o casă rulotă, nu sunteți legat de o anumită locație și puteți chiar reduce la minimum timpul de deplasare, oprindu-vă într-un loc de parcare pus la dispoziție. Este o idee foarte orientată spre viitor. Sau este prezentul?

Furnizorul de automobile Continental tocmai a construit o mini-casă numită ContiHome pentru a-și promova noile produse.

"Dacă putem să visăm, putem să realizăm", spune Continental, așa că a început să creeze casa viitorului. Vremurile se schimbă, ceea ce necesită o mentalitate și o abordare globală. Iar Continental rămâne fidel sloganului său "The future in motion", adică viitorul în mișcare stabilește tendințele.

conti okosház 1

Conceput pentru viață

Pe lângă designul său unic, mini-căsuța ContiHome este absolut funcțională și potrivită pentru viața de zi cu zi. Este confortabilă, astfel încât puteți lucra și vă puteți relaxa în confort. Casa pe roți în stil modern încorporează materiale nou dezvoltate de producător - uneori 100% din surse regenerabile - iar peretele din piele artificială al dormitorului, de exemplu, este imprimat 3D. Există, de asemenea, tehnologie inteligentă la bord, astfel încât puteți controla diverse sisteme de confort și de securitate de la o aplicație sau de pe o tabletă aflată la ușa din față. Mini-casa Conti este mică în dimensiune, dar imensă în funcții!

Imaginați-vă o casă flexibilă, care se adaptează la nevoile locuitorilor săi prin intermediul unor elemente mobile - și care își poate chiar schimba locația din când în când. Cu alte cuvinte, ContiHome este o adevărată "casă mobilă"!

conti okosház 2

conti okosház 3

conti okosház 4

 

Unic în perfecțiune

Un design bun este unic și inspirat. Continental are aceste calități și, deoarece întregul concept arhitectural a fost dezvoltat de către producător, designul interior și exterior al ContiHome se armonizează perfect.

Minicasa Conti este durabilă, robustă și mobilă. Este o locuință care conservă resursele naturii fără a compromite confortul și utilitatea.

Este, de fapt, o locuință extrem de inteligentă, care răspunde nevoilor unei lumi în schimbare. Continental a recunoscut că tendințele, cum ar fi externalizarea sarcinilor zilnice, fac ca noile caracteristici inteligente să devină din ce în ce mai importante în locuințe și gospodării. De exemplu, controlul căldurii, al luminii sau al sunetului. La ContiHome, diferitele spații de locuit sunt conectate printr-un concept de iluminat inteligent. Controlul este posibil prin intermediul unei aplicații sau al unui ecran tactil la ușa din față.

 

conti okosház 5

 

Singurul lucru care nu a fost dezvăluit în legătură cu designul mini-casei Conti de 32 de metri pătrați este greutatea, adică ce tip de vehicul poate tracta remorca cu trei axe.

Noi, cei de la NanoTyre, agreem ideea de a vinde în viitor anvelope nu doar pentru vehicule, ci și pentru case!


Sursa:
continental-industry.com

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background