Test de conducere: am testat Continental Sportcontact 7

Tóth Dorottya

Am zburat până în Portugalia pentru a avea ocazia de a testa și pentru a raporta la prima mână despre performanțele impresionante ale Sportcontact 7

Continental are un palmares remarcabil în segmentul anvelopelor de vară în acest an, anvelopa SportContact 7 fiind evaluată de experți în cadrul testului comparativ al anvelopelor de ultra înaltă performanță 2022 al revistei Tyre Reviews. Această recunoaștere marchează, de asemenea, prima victorie a anvelopei în teste. 

image 81

 

Cu noua generație SportContact, Continental oferă șoferilor o anvelopă de înaltă performanță, extrem de sigură, orientată spre manevrabilitate și cu un kilometraj ridicat. În dezvoltarea sa, Continental a urmărit să îmbunătățească toate criteriile de performanță pentru a combina plăcerea maximă de a conduce cu cele mai înalte niveluri de siguranță și durabilitate în segmentul anvelopelor de ultra-înaltă performanță.

Iar experiența noastră a confirmat ambiția producătorului, a fost un test drive de neuitat pentru noi! 

Nici asfaltul umed, nici betonul încălzit nu pot opri Sportcontact 7 și poate face față celor mai variate condiții de drum de vară, mai ales la viteze mari!

 

Galerie foto de la test drive-ul Continental Sportcontact 7:

image 82

image 83

image 84

image 85

image 86

image 87

image 88

image 89

 

 

Verifica acum anvelopele de vara Continental

 

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background