Recomandare de anvelope bazată pe inteligență artificială?

Tóth Dorottya

Recomandare de anvelope bazată pe inteligență artificială?

Senzația inovatoare al lui Nano- tyre.ro este recomandarea de anvelope prin inteligență artificială. Aplicația noastră în premieră mondială este concepută pentru a-i ajuta pe clienții noștri să ia decizii mai bune înainte de cumpărare.

 Auzim din ce în ce mai multe ori despre inteligența artificială, pe care mulți o numesc tehnologia definitorie a viitorului. Acesta este deja utilizat pentru aplicații foto în smartphone-uri și alte programe de asistent digital, sisteme de aer condiționat inteligente bazate pe inteligență artificială, mașini care se conduc singure, utilizat în agricultură pentru irigații, hrănire, plantare, roboți industriali și reprezintă un ajutor imens pentru oamenii de știință în descoperirea de noi compuși. Nu în ultimul rând, putem folosi inteligența artificială și pentru cumpărăturile online.

Băncile folosesc inteligența artificială pentru a lupta împotriva spălării banilor, medicina o folosește în mod eficient în multe domenii și nu este o surpriză că a fost introdusă și în industria anvelopelor, datorită dezvoltării Nano-Tyre.

image 2022 08 17T125340.977

La Nano-Tyre vindem 209 mărci de anvelope, astfel adesea ori este dificilă să alegeți și este ușor să vă pierdeți printre oferte.

Sistemul nostru de recomandare a anvelopelor bazat pe inteligență artificială vă ajută în acest sens. Dorim să recomandăm anvelope Clienților noștri, ținând cont de toate aspectele importante ale utilizării.

Știrile, articolele și testele despre anvelope și înlocuirea anvelopelor se concentrează pe un singur aspect: când să schimbi anvelopele de iarnă/vară, care sunt cele mai bune anvelope din anul în curs, care sunt cele mai rezistente la uzură, care sunt cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, care sunt cele mai ieftine și așa mai departe. Punctul de vedere al individului nu este luat în considerare, deși este cel mai important factor în procesul de luare a deciziei înainte de cumpărare. În ce fel de condiții de drum folosim anvelopa, cât de mult călătorim cu ea în fiecare lună, adică câte rezervoare de combustibil folosim, care este stilul nostru de condus? Totul depinde de șofer, testele nu vă vor spune ce anvelopă ar fi cea mai avantajoasă pentru un utilizator care circulă în principal pe autostradă, face plinul de două ori pe lună și conduce sportiv.

Inteligența Artificială Nano- Tyre le oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege anvelopa potrivită pe baza unor criterii obiective. Acest lucru poate fi considerat ca fiind faptul că, pe lângă informațiile furnizate de cumpărător, datele anonime din achizițiile anterioare, baza noastră de date cu tipuri de mașini, recomandările producătorului, testele de anvelope, recenziile clienților, toate acestea sunt luate în considerare de către IA atunci când recomandă o anvelopă care să răspundă nevoilor personalizate ale persoanei care o completează. Pur și simplu, avem de-a face cu un geniu care deține toate informațiile necesare pentru a face o recomandare cu adevărat profesionistă și obiectivă.

Cu ajutorul ghidului de recomandare a cauciucului Nano- Tyre IA, puteți afla toate întrebările importante în cel mai scurt timp!

Cum?

  • sistemul nostru de inteligență artificială face o recomandare pe baza a 14 criterii
  • selectează o anvelopă din 75.584 de tipuri diferite
  • sistemul nostru de inteligență artificială are 175.378 de înregistrări
  • 57.892 de utilizatori l-au folosit deja

Încearcați și Dvs recomandarea noastră de cauciuc cu inteligență artificială!

https://www.nano-tyre.ro/ai_ro/0

 

 

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background