Noutăți de anvelope Continental de iarnă și pentru toate anotimpurile

Tóth Dorottya

Noutăți de anvelope Continental de iarnă și pentru toate anotimpurile

Anvelopele Continental de iarnă și pentru toate anotimpurile au dovedit în ultimii ani că au un loc printre cele mai bune anvelope și că oferă pe deplin performanța pe care o așteptăm de la o anvelopă premium. 

Continental lansează modele noi din an în an, fie că este vorba de anvelope pentru autoturisme, autoutilitare sau SUV-uri. În ultimii ani, au continuat să dezvolte tehnologiile existente și străduiesc să ofere cele mai performante anvelope posibile.

 În anul 2020 a fost lansată în categoria anvelopelor de iarnă, cea mai recentă anvelopă Continental, Continental WinterContact TS 870, care este o versiune îmbunătățită a modelului Continental WinterContact TS 860. În ceea ce privește anvelopele pentru toate sezoanele, anul 2019 a adus noutăți, când a fost introdus modelul Continental ContiContact TS 815 pentru autoturisme și modelul Continental AllSeasonContact SUV pentru SUV-uri. Aceste modele și-au dovedit performanța excelentă în ultimii ani fiind în gamă și în anul 2021 la fel ca și probabil în majoritatea testelor internaționale de anvelope.

image 2022 08 17T130408.963

Continental WinterContact TS 870

Continental WinterContact TS 870 a fost lansat în anul 2020 și și-a dovedit deja eficiența în testele internaționale de anvelope. În cadrul testului Auto Express privind anvelopele de iarnă, anvelopele în categoria de dimensiuni 205/55 R16, unde a ocupat primul loc. În condiții de iarnă și pe carosabil umed, a obținut cele mai bune rezultate în cadrul testului, precum și în ceea ce privește rezistența la rulare și zgomotul, obținând cel mai mare punctaj și devansând mai multe mărci premium. Prin urmare, anvelopa se comportă bine în condiții de ploaie și zăpadă.

image 14

 

Acest lucru se datorează modelului unic al benzii de rulare. Designul Triple Sipe Concept sau conceptul de triplă lamelă garantează o experiență de conducere în siguranță și distanțe de frânare scurte în condiții de zăpadă și gheață. În timpul iernii, desigur, drumul nu este întotdeauna acoperit de zăpadă și gheață, ci poate fi și noroios și umed. Compoziția "Cool Chili" a fost dezvoltată pentru a ajuta anvelopa să se descurce pe suprafețe umede și să îmbunătățească drenajul pentru a reduce riscul de aquaplanare.

 

Noutăți în materie de anvelope pentru patru sezoane de la Continental pentru autoturisme și SUV-uri

După noul Continental AllSeason Contact din 2017, Continental a lansat în 2019 o nouă anvelopă pentru autoturisme de patru sezoane, Continental Contact TS 815. Această anvelopă este special concepută pentru utilizare urbană și este potrivită pentru toate condițiile meteorologice, fie iarnă sau vară.

image 2022 08 17T130742.024

Cu toate acestea, Contiental a dezvoltat în ultimii ani anvelope de patru sezoane nu numai pentru autoturisme, ci și pentru SUV-uri. Cea mai recentă anvelopă pentru SUV-uri de toate sezoanele este Continental AllSeasonContact SUV. Acesta are toate calitățile anvelopei Continental AllSeason Contact, dar nu este potrivită doar pentru uz urban, ci și pentru toate tipurile de teren. Designul benzii de rulare permite o conducere sigură pe drumuri înzăpezite, umede și uscate.

image 2022 08 17T130857.642

 

Sursă: conti.de

 

 

 

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background

Vă recomandăm