Continental AllSeasonContactTM: Păstrați controlul, indiferent de sezon

Tóth Dorottya

Continental oferă cea mai bună soluție pentru oricine caută o anvelopă premium. Pe măsură ce tehnologia all-season devine o tendință la nivel global, compania cu profil tehnologic a desfășurat o activitate foarte intensă pentru dezvoltarea unei anvelope potrivite pentru orice persoană care ar dori să aibă o singură soluție, atât pentru condițiile din timpul verii, cât și pentru cele din timpul iernii. Lansată în 2018, AllSeasonContact™ și-a demonstrat deja valoarea pe carosabil și în cadrul testelor independente.

Continental continuă să se concentreze puternic asupra caracteristicilor de siguranță și a dezvoltat o anvelopă all-season, care este mai mult decât potrivită pentru categoriile de șoferi (și vehicule) cărora li se adresează. Această anvelopă reprezintă o opțiune bună în regiunile în care nu există fluctuații mari de temperatură, respectiv unde verile nu sunt prea calde, iar iernile sunt blânde și ploioase. Anvelopele all-season sunt adecvate pentru condus în locurile și orașele în care nu ninge în mod obișnuit, dar, chiar și când se întâmplă acest lucru, străzile sunt curățate de zăpadă în mod regulat și în timp util. De asemenea, pot constitui o opțiune bună pentru șoferii care parcurg un număr mic sau limitat de kilometri în fiecare an. Dacă vă încadrați în oricare dintre aceste categorii, cu siguranță ați avea de câștigat cu anvelopele all-season, în timp ce, pentru toți ceilalți, rămâne valabilă următoarea recomandare: folosiți anvelope de vară în condiții de vară și anvelope de iarnă în condiții de iarnă, deoarece anvelopele all-season pot și vor fi întotdeauna un compromis între cele două.

RO Continental Allseason 300x250 2

 

PROIECTATE PENTRU SIGURANȚĂ PE TOT PARCURSUL ANULUI

Străzi ude, drumuri pline de noroi și de bălți: AllSeasonContact™ este pregătit pentru toate. Cu combinația sa de umeri deschiși, pentru o excelentă performanță la acvaplanare, și profil rigid, șoferul păstrează controlul pe tot parcursul anului. Compusul Traction Silica se asigură că șoferii se pot baza pe aderență și pe eficiența la frânare pe tot parcursul anului. De asemenea, AllSeasonContact™ scade consumul de carburant, reduce emisiile de CO2 și pur și simplu va avea o eficiență excepțională la condus. Cu simbolul fulgului de zăpadă pe un munte cu trei vârfuri (3PMSF) pe flanc, anvelopa corespunde pe deplin și legilor celor mai stricte țări din Europa privind echiparea autovehiculelor pentru iarnă.

Continental AllSeasons FB Maintanance

CELE MAI BUNE RECOMANDĂRI ÎN URMA TESTELOR

Rezultatele testelor independente pot constitui un factor decisiv la alegerea unei anvelope. AllSeasonContact™ obține în mod constant cele mai bune recomandări. Iată doar câteva astfel de exemple care îi evidențiază succesul:

AllSeasonContact™ a câștigat testul Auto Zeitung 2021 pentru anvelopele all-season (205/55 R16), fiind o anvelopă echilibrată cu rezultate bune pe zăpadă, drum uscat și umed și rezistență excelentă la acvaplanare, iar în testul efectuat de catre Auto Bild pentru anvelopele all-season (225/50 R17) a primit calificativul Exemplar cu complimente pentru performanța generală convingătoare, calități bune de iarnă, comportament precis al direcției, cea mai sigură la acvaplanare, confort bun și rezistență scăzută la rulare.

 

Sursă:

conti.de

 

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background

Vă recomandăm