La ce să fii atent când cumperi anvelope de iarnă pentru SUV-uri?

Marketing

La ce să fii atent când cumperi anvelope de iarnă pentru SUV-uri?


Care este diferența dintre o anvelopă de iarnă pentru SUV-uri? Care este diferența dintre acestea și anvelopele de iarnă pentru autoturisme? Mulți oameni își pun aceste întrebări, iar noi, NanoTyre, suntem aici pentru a le răspunde.

 SUV 2023

Ce este un SUV?

Combinația dintre puterea unei furgonete, spațiul interior al unui microbuz și tracțiunea pe patru roți a unui SUV a dat naștere unei game largi de SUV-uri. Mult mai devreme decât ați putea crede, deoarece JEEP Cherokee era deja o marcă populară în anii 1980. Aspectul său robust și interiorul spațios au făcut din el un favorit al oamenilor de afaceri de familie care apreciază aspectul și utilitatea. Mașinile break nu au fost niciodată atât de cool, sportive și în același timp prietenoase cu familia. Poziția înaltă a scaunului oferă utilizatorului un sentiment de siguranță. Este alegerea ideală dacă trebuie doar să ajungeți la grădiniță sau chiar dacă plănuiți o excursie de weekend departe de asfalt. Poți fi sigur că, datorită tracțiunii față, nu te vei împotmoli la prima denivelare sau nu te vei scufunda în noroi.

Chiar și așa, consumul său de combustibil nu este prea mare. Datorită îmbunătățirilor, cele mai recente modele sunt echipate cu un ambreiaj electronic GKN. Puteți trimite puterea la toate cele 4 roți dacă aveți nevoie, dar pe teren plat este antrenată doar puntea față.

Toyota Sequoia Capstone 1

Ce anvelopă să cumpărați pentru un SUV?

Cuvântul SUV este un acronim pentru Sport Utility Vehicle. Se mai numește SUV, SUV urban și mașină de agrement, iar termenul SUV este, de asemenea, foarte comun. Termenul SUV este puțin înșelător, deoarece aceste mașini nu sunt mașini de teren, deși mașinile cu tracțiune integrală se pot descurca pe terenuri mai ușoare.

Pentru SUV-uri, recomandăm anvelopele SUV, care au un diametru mare și un design întărit. Există producători care oferă anvelope de iarnă atât pentru autoturisme, cât și pentru SUV-uri și există, de asemenea, anvelope de iarnă proiectate și fabricate special pentru SUV-uri.

Atunci când alegeți anvelopele, este important să luați în considerare și condițiile în care iubitul dvs. SUV va parcurge cea mai mare parte a kilometrajului. Dacă preferați terenurile rurale, este mai bine să cumpărați anvelope cu un design off-road. Dar dacă doriți să abordați asfaltul, asigurați-vă că montați o anvelopă proiectată pentru condiții urbane pentru a economisi combustibil și a asigura o aderență bună. Dar ce fel de anvelope? Întrebarea este una valabilă, având în vedere gama largă și variată.

 

SUV téli gumik prémium gyártóktól, a BHPgumi és Vásárlói ajánlásával:

  • Michelin Pilot Alpin 5 SUV un produs de înaltă performanță conceput special pentru modelele SUV, este sigur pentru a conduce pe toate tipurile de drumuri de iarnă (umede, uscate sau înzăpezite) și menține vehiculul sub control.
  • Continental WinterContact™ TS 870 P modelele SUV pot fi manevrate cu precizie pe zăpadă și gheață, datorită conceptului inteligent de șerpuire și modelare.
  • BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 o anvelopă de iarnă concepută pentru condiții de zăpadă și ploaie. Cea mai bună aderență și frânare pe teren umed din clasa sa.
  • Dunlop Winter Sport 5 SUV are aderența necesară pentru condiții de iarnă neașteptate. Aderența de care aveți nevoie pentru drumurile imprevizibile de iarnă!
  • Cu Goodyear UltraGrip Performance+ SUV-puteți merge mai departe, în orice condiții de iarnă.
  • Hankook Winter i'cept evo2 W320A anvelopa de iarnă, o versiune a modelului W320 dezvoltată pentru SUV-uri.
  • Hankook WINTER iON i*cept IW01 SUV anvelopa de iarnă premium pentru SUV-uri, SUV-uri urbane. Pentru performanțe optime, iON i*cept SUV împinge limitele compromisului. Modelul iON i*cept SUV este conceput special pentru vehiculele electrice, dar combină cele mai bune caracteristici ale anvelopelor pentru ambele tipuri de vehicule.
  • Nokian Tyres Snowproof 2 SUV anvelopă de iarnă premium. Construcția puternică și durabilă în 2 straturi, combinată cu pereții laterali întăriți în mod unic, asigură stabilitatea anvelopei, permițându-i să reziste la toate loviturile și loviturile cu care vă confruntați în timpul condusului. Noua anvelopă Snowproof 2 SUV este concepută pentru a răspunde nevoilor SUV-urilor puternice și înalte.

michelin pilot alpin 5 suv.3

Aflați mai multe despre anvelopele pentru modelele SUV și găsiți cele mai bune anvelope de iarnă SUV din stocul nostru!

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background